En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de l'Hospital Josep Trueta de Girona. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'hospital Josep Trueta de Girona ha informat que comença a tenir problemes a les plantes soterrànies del centre a causa de les inundacions.

Segons han informat en un comunicat, s'ha hagut de suspendre l'activitat de radioteràpia i de l'Hospital de Dia 2 de l'Institut Català d'Oncologia. Aquesta activitat s'ha traslladat a l'Hospital de Dia 1.

De fet l'aigua del riu Ter ha entrat a les instal·lacions del soterrani i magatzem que l'ICO té a l'hospital gironí.

En total s’han desprogramat 94 pacients. També de manera preventiva, s’han traslladat a un altre espai un grup de pacients que estaven rebent tractament a l’hospital de dia oncològic. S’ha procedit a tapiar els accessos als búnquers de radioteràpia per evitar les possibles filtracions d’aigua.

ICO Girona valorarà a primera hora de demà si es pot reprendre l’activitat o si s’ha de desprogramar de nou. Per la seva banda, IDI també ha desprogramat 24 pacients (4 de Medicina Nuclear i 20 per mamografies).

Pel que fa al tall en el subministrament d’aigua potable, han informat que l’hospital Trueta disposa d’un dipòsit que garanteix l’abastiment per 5 dies.

El ha activat un comitè de crisis per valorar i fer seguiment de la situació, que en tot moment ha estat controlada. La resta d’activitat de l’Hospital funciona amb normalitat. La direcció del centre ha estat tot moment en contacte amb les autoritats sanitàries i amb els cossos d’emergència i amb l’ACA.

Vota el número 1

Pel 22 de gener

COL·LABORADORS