En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

Les màquines al lloc on hi havia l'averia. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’empresa Rec Madral ha reparat aquest dimecres a la tarda l’averia que havia deixat sense aigua potable a diverses urbanitzacions de Llagostera.

En concret no hi havia subministrament des d’ahir dimarts a les urbanitzacions de Font Bona, Selva Brava i La Mata.

Des de l’Ajuntament de Llagostera han informat que es preveu que es pugui recuperar el servei en les properes hores.

L’avaria estava localitzada a la urbanització de La Canyera, on s’estan portant a terme les obres d’urbanització i que estan pendents de ser recepcionades per part de l’Ajuntament de Llagostera.

L’Ajuntament, a través d’un comunicat, ha explicat avui que va demanar el mateix dimarts a l’empresa Rec Madral que sol·licités el permís corresponent per tal de procedir immediatament a la reparació de l’esmentada avaria.

Aquesta situació va ser posada en coneixement de la Junta de Compensació de La Canyera com a responsables de l’àmbit on s’ha localitzat l’avaria, segons s’ha explicat des del consistori.

En el comunicat de l’Ajuntament de Llagostera s’explicava que “a data d’avui l’empresa s’ha negat a demanar el permís corresponent a l’Ajuntament i pel que sembla Rec Madral està informant als seus abonats que és l’ajuntament qui no autoritza la reparació de l’avaria, una afirmació rotundament falsa”.

Davant d’aquesta des del consistori ha instat de nou i públicament a l’empresa Rec Madral a sol·licitar autorització per a restablir el més aviat possible el servei, amb el compromís de resoldre aquest tràmit administratiu immediatament.

Finalment doncs, l’empresa ha arreglat l’avaria.

Durant el període que els veïns no han tingut aigua, des de l’Ajuntament s’ha ofert les instal·lacions del Pavelló per poder-se dutxar durant les hores que aquest equipament no està ocupat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS