En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Imatge promocional de Fangoria.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El grup Fangoria presentarà les cançons del seu nou disc en el marc d'un concert al festival Strenes de Girona, que se celebrarà a la capital gironina del 28 de març al 3 de maig.

És una de les novetats més destacades del certamen, al costat de la primera edició de l'anomenada Xefla de l'Strenes, una festa que unirà a l'escenari de la Mirona els grups Oques Grasses, Gertrudis i Koers.

En concret serà el dissabte 18 d'abril, i les tres formacions aprofitaran l'esdeveniment per presentar-hi els seus nous discs en directe. 

Pel que fa a Fangoria, presentarà "Extrapolaciones y dos respuestas". És el segon disc de versions del duet madrileny Fangoria, que aprofita el treball per celebrar el 30è aniversari de la formació.

La primera edició de la Xefla, Oques Grasses estrenarà a les comarques gironines el nou directe de 'Fans del sol'. Gertrudis farà el mateix amb el disc 'No em dona la gana'. I Koers presentarà el seu segon disc.

Finalment, els organitzadors destaquen que Glaucs celebrarà 25 anys de carrera musical amb un "retorn sonat" al Teatre Municipal el 17 d'abril.

Està previst que el divendres 7 de febrer es presenti la programació completa del festival.

Vota el número 1

Pel 14 d'abril

COL·LABORADORS