En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els concerts, que es faran del 27 al 29 de febrer, començaran cada dia a les vuit del vespre, i el dissabte es complementaran amb un seguit d'activitats familiars al migdia.

El primer dia, el dijous 27 de febrer, serà el torn de Kumbara, una nova banda gironina que fusiona estils com el latin, el reggae i l’electrònica, en un directe festiu i ballable.

També actuarà aquesta primera nit el grup punter del punk rock en català, els tarragonins Crim, i la banda provinent de Londres Buster Shuffle.

L'endemà, el divendres 28 de febrer, passaran per l'escenari de la Copa dos dels caps de cartell de la programació: el grup londinenc Asian Dub Foundation i l’artista Lildami. El mateix dia també actuarà el quartet femení Ira i les Balkan Paradise Orchestra, un conjunt format per onze dones instrumentistes de vent i percussió amb música de tradició balcànica.

El darrer dia, el dissabte 29 de febrer, serà la jornada que combinarà els concerts de nit amb les actuacions diürnes, adreçades a un públic més familiar. Ramon Mirabet, el més que conegut músic de Sitges, actuarà per primer cop a la Copa. També la música negra tindrà un paper destacat, amb els concerts de la Black Music Big Band i els sevillans O’Funk’illo. Aquest dia actuarà també Maruja Limón, un grup barceloní format íntegrament per dones amb una música que oscil•la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins.

Pel que fa a les activitats de dia, es faran a l’esplanada de la Copa. S’ha programat un concert familiar a càrrec de 2princesesbarbudes; un vermut rock amb La Tosca Brava, i l’espectacle Foc a la Copa, a les set del vespre, a càrrec dels Trons de l’Onyar.

El canvi de dates es va acordar entre l’Ajuntament de Girona, la Comissió de la Copa i les entitats adjudicatàries de les barraques en l’última edició de la festa major de la ciutat després que es decidís que se suspenguessin per motius de seguretat.

El govern va voler evitar problemes després dels aldarulls a la ciutat durant la setmana de la publicació de la sentència del judici de l'1-O.

Va ser llavors quan es va consensuar que, durant les noves dates dels concerts, es crearia una fórmula de barra conjunta enlloc de distribuir totes les barraques al llarg de l’esplanada.

D’aquesta manera, la barra comuna es gestionarà de manera col•laborativa entre les diverses entitats adjudicatàries i els beneficis es repartiran de forma equitativa entre elles.

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS