En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Imatge aèria de Llagostera. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El mal estat del quadre general elèctric del carrer Ganix de Llagostera està produint diverses avaries a les línies que donen servei a l’enllumenat públic del municipi des de fa mesos.

En concret a l’Avinguda Canigó, al carrer Barceloneta, c/ Calderers, c/ Costa Brava, c/ de la Creu, c/ del Sol, c/ Donzelles, c/ Estrella, c/ Gànix, c/  de la Coma, c/ Nou, c/ Rafael Mas, c/ Ricard Casademont i Plaça Barceloneta.

Segons ha informat l’Ajuntament de Llagostera aquest divendres en un comunicat, “les línies del quadre del carrer Ganix, i que distribueix l’electricitat de l’enllumenat públic són molt velles i cal substituir-les completament”. Segons expliquen, aquesta actuació té un pressupost aproximat de 25.000€. 

Els treballs de substitució del cablejat aniran a càrrec de l’empresa Enllumenats Costa Brava.

Des del consistori també es preveu la substitució d’altres línies del poble que estan en mal estat, on es preveu una inversió d’aproximadament 50.000€.

El comunicat també s’explica que “a mesura que evolucionin els treballs s’anirà actualitzant la informació des del web de l’Ajuntament de Llagostera.

Per últim, des de l’equip de govern lamenten les molèsties que aquesta situació pugui ocasionar als veïns i veïnes dels sectors afectat.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS