En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un moment del Ple Juvenil de Llagostera. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Alumnes de l’Institut de Llagostera han ocupat per un dia els seients dels regidors a l’Ajuntament de Llagostera.

Es tracta d’una nova edició del Ple Juvenil, on els alumnes traslladen les seves inquietuds i dubtes a l’equip de govern.

Els alumnes han fet preguntes com quines funcions faran els agents cívics que es volen contractar, quina previsió hi ha perquè el CAP obri 24 hores, ampliar la utilització del telescopi del Centre Cultural Can Roig, la previsió per instal·lar fonts d’energia renovable per reduir el consum de gas i electricitat, quin pla hi ha per conscienciar i combatre les agressions contra la comunitat LGTBIQ, qui va decidir el tancament dels centres educatius durant el temporal Gloria, entre d’altres.

Al Ple Juvenil hi ha assistit l’alcalde, Antoni Navarro, juntament amb la regidora de Joventut i Educació, Silvia Fa, i el regidor de Cultura, Enric Ramionet. Tots ells han respost a les preguntes dels joves llagosterencs com també han pres nota de les actuacions proposades pels alumnes de l’institut.

També hi ha assistit alguns regidors dels dos grups a l’oposició a l’Ajuntament de Llagostera, Pilar Aliu de Junts per Llagostera i Álex Maqueda del PSC.

El Ple Juvenil és una iniciativa impulsada per les regidories de Joventut i Educació juntament amb els centres educatius del poble.

Enguany, una de les propostes que sorgeixen d’aquesta activitat s’incorporarà al procés de participació ciutadana per decidir el destí dels 40.000€ del pressupost municipal.

D’altra banda, els alumnes de l’Escola Lacustària i Puig de les Cadiretes realitzaran el seu Ple Infantil el proper dimecres 25 de març.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS