En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi de Metges de Girona fa una crida a estudiants de Medicina de la UdG, metges recentment llicenciats, llicenciats pre MIR i metges jubilats perquè ajudin a combatre l'expansió del coronavirus en cas de ser necessari.

En coordinació amb la universitat, l'Ajuntament de Girona i l'ICS, s'ha habilitat un correu per a aquelles persones disposades a donar un cop de mà amb les visites domiciliàries a persones grans o vulnerables de la demarcació i per donar suport a centres de primària i hospitals. E

xpliquen que la iniciativa s'ha pres davant l'"alt volum d'activitat sanitària" per la covid-19.

Segons expliquen en un comunicat, l'objectiu és "registrar les persones interessades i, en cas de ser necessari, poder ajudar els professionals sanitaris i vetllar pel benestar de les persones que es troben en situació de més vulnerabilitat".

La crida es dirigeix a estudiants de Medicina de la Universitat de Girona, metges recentment llicenciats, llicenciats pre MIR i metges jubilats. I afegeixen que "és responsabilitat de tots destensionar el sistema sanitari i ser solidaris per disminuir el ritme de creixement de casos de COVID-19 i evitar un augment ràpid dels casos greus i molt greus".

El correu per als interessats és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS