En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La patronal PIMEC ha habilitat un telèfon per poder atendre de consultes i dubtes de pimes i autònoms en relació a la crisi del coronavirus.

Al telèfon, 934964500, s'hi podrà trucar de 8 del matí a 8 del vespre i durant tots els dies de la setmana per fer front a la "difícil situació" que provoca la pandèmia.

A més, la patronal també ha creat un espai web perquè els empresaris puguin fer-hi consultes i on s'hi publicarà vídeos amb consells o s'hi podrà deixar preguntes i dubtes. Aquestes mesures també van acompanyades d'un butlletí diari que informa cada dia el teixit empresarial amb les novetats del sector.

PIMEC ha explicat en un comunicat que han "enfortit especialment" els departaments jurídic, laboral i de finançament per "l'allau" de consultes de les empreses.

Segons la patronal, les pimes "es veuen obligades" a tramitar expedients de regulació temporals d'ocupació i "desconeixen els seus drets i obligacions davant de situacions de força major" o necessiten saber com tramitar les línies de fiançament aprovades per falta de liquiditat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS