En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, ha informat d’un nou paquet de mesures locals i de caire fiscal per aquests dies.

En un comunicat, s’ha informat que finalment l’equip de govern ha decidit fer marxa enrere i han anul·lat la zona blava. Navarro ha explicat que ho han fet després de valorar els pros i contres.

Tot i això es demana als veïns de la zona centre que no ocupin tots els aparcaments per tal de deixar lloc a aquelles persones que vagin a comprar. També s’ha detallat que tot i l’anul·lació de la zona blava, depenent dels resultats, es podria reconsiderar.

D’altra banda, pel que fa a la borsa de voluntariat, s’ha rebut una molt bona resposta per part dels llagosterencs i de moment s’ha registrat més oferta que demanda, cosa que assegura cobrir totes les necessitats de les persones que ho han sol·licitat.

L’alcalde també ha recordat que demà dijous hi haurà mercat a Llagostera, tot i que només hi haurà les parades d’aliments, tal i com estableix la llei. Per tal de complir amb les mesures de protecció contra el coronavirus, es disposaran amb prou distància de seguretat les unes de les altres i també es demana a la gent que hi vagi a comprar que també respecti la distància entre persones, de com a mínim 1,5 metres.

Pel que fa a la resta de parades que no poden assistir al mercat setmanal de Llagostera, s’ha decidit no cobrar la taxa corresponent als dies que no puguin assistir-hi.

Una de les altres mesures fiscals que ha decidit l’equip de govern durant la crisi del coronavirus és la reducció de la taxa d’escombraries per a tots aquells establiments comercials que tenen l’obligació d’estar tancats. Així doncs es reduirà el cost proporcionalment pels dies que no puguin estar oberts al públic.

Una altra taxa que també es reduirà proporcionalment durant el tancament d’establiments és la de les terrasses de bars i restaurants. Aquets negocis només pagaran pels dies oberts.

Tampoc es cobrarà la taxa als usuaris del servei de dia de la Residència Josep Baulida, que recordem està tancat.

El mateix passa amb les llars d’infants. L’equip de govern ha explicat que no es cobrarà cap de les taxes dels dies que aquest equipament estigui clausurat.

Pel que fa als impostos municipals, per a totes les persones que no tenen els rebuts domiciliats, el pagament d’aquets queda ajornat ja que el servei de Recaptació està tancat.

D’altra banda, l’alcalde de Llagostera també ha donat detalls sobre la llagosterenca infectada pel coronavirus. Segons ha detallat actualment està controlada i fora de perill. De moment no es coneix cap més cas de cap llagosterenc que tingui el virus.

Vota el número 1

Pel 23 octubre

COL·LABORADORS