En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

10 persones més han mort a les comarques gironines per coronavirus i el total de defuncions se situa ja en 56 segons informa el departament de Salut.

En les darreres 24 hores s'han diagnosticat 50 casos nous de covid-19 i la xifra global d'afectats frega el miler. En concret, són 969.

Els positius per coronavirus continuen afectant el personal sanitari. Segons les dades facilitades, actualment hi ha 348 professionals del sector afectats, onze més que dijous. Així, més d'un terç del total de contagiats són personal sanitari. Una dada que també augmenta és el dels pacients que estan en estat greu. Les dades revelen un increment perquè en un dia han passat de ser-ne 68 a 81 (tretze persones més).

Segons la darrera actualització de l'Hospital de Palamós, hi ha setze pacients ingressats amb la covid-19 i setze més sospitosos de tenir la malaltia (i que estan pendents de rebre els resultats del test). A més, hi ha trenta professionals del SSIBE, tant sanitaris com d'altres empreses del grup, que han donat positius en coronavirus. D'aquests, dos estan ingressats a l'hospital de Palamós. I finalment, el grup té 65 professionals aïllats a casa seva de manera preventiva.

Segons informa la Fundació Salut Empordà que gestiona l'hospital de Figueres, el sociosanitari Bernat Jaume i l'ABS de l'Escala, el recompte de casos positius és de 34 en total. A banda de la persona que va perdre la vida, hi ha disset pacients diagnosticats, deu professionals sanitaris i sis altes.

Segons les últimes dades que ha donat l'Hospital Comarcal de Blanes (Selva) al llarg del dijous s'han registrat sis nous casos de coronavirus. A més, també s'ha donat d'alta un pacient que estava ingressat per la covid-19. Per altra banda, també s'ha traslladat un pacient a un altre centre sanitari, deixant 33 persones amb aquesta malaltia a l'hospital de Blanes.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS