En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra i les policies locals de Catalunya han realitzat durant les darreres 24 hores 31 detencions i han aixecat 2.447 denúncies a ciutadans per incomplir el confinament.

Ho ha detallat aquest dissabte el conseller d'Interior, Miquel Buch, que ha explicat que s'han dut a terme 9.139 identificacions a persones, 7.706 a vehicles i una denúncia contra un establiment, si bé no se n'ha tancat cap.

El conseller també ha relatat que ahir divendres es van denunciar deu persones per celebrar una festa a l'Arboç, al Baix Penedès, que trencava l'ordre de confinament i dos esportistes que caminaven amb raquetes de neu per la Cerdanya.

Buch ha comparegut a la roda de premsa telemàtica que diàriament ofereixen tant ell com la consellera de Presidència, Meritxell Budó, i la de Salut, Alba Vergés, i a la qual aquest dissabte també s'hi ha sumat el titular de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

També s'ha referit a les xifres de trànsit de la jornada, tenint en compte que, si no fos per la pandèmia de covid-19, seria ple dia d'operació sortida de la setmana santa.

Segons ha dit, entre les 15.00 hores d'ahir divendres i les 12.00 hores d'avui s'han registrat 50.466 vehicles a les carreteres catalanes, mentre que el dissabte previ a la setmana santa de 2019 se'n van comptabilitzar uns 408.200 vehicles. "Una reducció del 87,6%", ha destacat el conseller, que ha demanat a la població que segueixi a casa.

"No abaixem la guàrdia. La lluita no la tenim guanyada", ha advertit.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS