En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El tendal de campanya desplegat pels pescadors enxampats al pantà de Susqueda. / Foto: Agents Rurals

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Agents Rurals han denunciat un grup de tres persones que pretenien passar el confinament acampats al pantà de Susqueda el passat divendres 10 d'abril.

Van ser dues patrulles les que es van acostar a la zona que limita les comarques de la Selva amb Osona amb el suport de l'helicòpter.

Al arribar al lloc, els agents, que ja estaven avisats abans d'aquesta imprudència, van trobar el grup que havia instal·lat una carpa, havien fet foc i un d'ells estava pescant al pantà.

Els denunciats van reconèixer que ja portaven tres dies acampats i que pretenien passar, almenys, tot el confinament en aquest espai, i de fet, tenien aliments i roba. Els Agents Rurals els van multar i van obligar-los a abandonar la zona.

Aquesta, però, no va ser l'única actuació que va fer el cos a Susqueda. I és que uns metres més avall van enxampar una altra persona, que no anava amb aquest grup de tres, pescant al pantà. Els agents van acostar-s'hi i li van demanar que respectés el confinament que estava decretat per l'estat d'alarma i se'l va sancionar.

Els Agents Rurals els recorden que la pesca continental no està permesa durant l'estat d'alarma.

Durant la jornada d'ahir dissabte, es van aixecar 27 actes i fer 10 denúncies per incomplir el confinament. Entre les quals el cas d'una dona que va sortir a passejar amb el seu gos de més de 12 anys, no habituat a caminar tant, i que va haver de demanar ajuda després que l'animal es desplomés esgotat.