En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El web del Departament de Cultura "Pla de Rescat".

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern català ja ha rebut les propostes de 23 entitats culturals des de la posada en funcionament del web "Pla de rescat del sector cultural", creat arran de la crisi del coronavirus.

L'objectiu del pla és donar "servei i recursos" als ciutadans, als creadors, a les empreses, a les entitats i als programadors culturals públics i privats.

En paral·lel, Cultura treballa com establir la tornada a l'activitat cultural, a través d'un programa de desconfinament i retorn progressiu a l'activitat, un de promoció de l'activitat i reactivació del sector, i un de públics i comunicació "per a la represa".

Aquests programes "hauran de ser acordats amb el sector" i s'aniran ampliant "en la mesura que es vagin aclarint els horitzons de desconfinament".

Segons recorda el Govern aquest dimarts, des de l’inici de l’emergència sanitària, el Departament de Cultura ha mantingut reunions per videoconferència amb diferents representants al més alt nivell, per subsectors, amb l’objectiu d’informar de les mesures que va prenent el Departament i també per recollir necessitats i propostes sorgides d’aquestes entitats.

També s’ha reunit amb Actua Cultura; amb els directors dels grans equipaments culturals; amb representants del patrimoni cultural; amb els directors dels museus nacionals; amb representants de l’àmbit de la cultura popular, de les arts escèniques i musicals, del sector del llibre; amb directors de festivals de música; amb representants sindicals del sector de la música i amb les entitats que treballen per la llengua.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS