En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El material que es reparteix als alumnes llagosterencs. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’alumnat de Llagostera que rep el material pertany majoritàriament, als cursos d’educació infantil i primer cicle de primària.

El repartiment del material escolar i de propostes educatives s’ha coordinat des del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Llagostera.

En concret es realitza als alumnes de les escoles Lacustària i Puig de les Cadiretes que no disposen dels recursos digitals necessaris, amb l’objectiu de començar el tercer trimestre des de casa.

Una vintena de persones de la xarxa de voluntarietat distribueixen a les famílies que no disposen de connexió a internet al seu domicili estris escolars, com ara llibretes, retoladors o tisores, i propostes educatives amb activitats que els mestres han fet arribar als alumnes per correu electrònic o per la pàgina web del centre educatiu.

D’altra banda, el Departament d'Educació ha assignat una dotació de kits de connectivitat a cada centre educatiu de Llagostera perquè els alumnes sense ordinador i/o connectivitat puguin reprendre l'activitat pedagògica.

Està previst que els dispositius es reparteixin al llarg d'aquesta setmana. La distribució del material es farà prioritzant sempre els alumnes de 6è, 4t d'ESO i batxillerat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS