En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els integrants de la primera reunió del Consell de participació ciutadana de Promoció Econòmica. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera aposta per la creació de Consells de participació ciutadana que incloguin els diferents àmbits de la vida del municipi.

Aquets Consells pretenen ser el marc adient per a proposar solucions a problemes i presentar iniciatives, suggeriments, mesures i, fins i tot, mocions en relació al corresponent àmbit d’actuació.

L'objectiu respon a la voluntat de fer més participativa la vida pública, i apropar l’Ajuntament a la realitat del municipi amb més fiabilitat.

De moment s’ha impulsat la creació d'un Consell de participació ciutadana de Promoció Econòmica integrat per diferents sectors econòmics del municipi. Des de l’Ajuntament consideren pertinent començar amb el Consell Social i el Consell de Promoció Econòmica, ja que segons entenen, aquests dos àmbits seran prioritaris per fer front als efectes de la crisi econòmica que provocarà la crisi sanitària de la COVID-19.

S’inclou el teixit comercial de Llagostera, restauració, indústria, turisme i autònoms. Addicionalment, també es contempla la inclusió d’agents relacionats amb el món econòmic com ara les cooperatives i les empreses de l’economia social. A banda dels representats de cada sector, hi participen tècnics de l’àrea i els representants polítics de l’equip de govern i de l’oposició.

La primera reunió del Consell de Promoció Econòmica es va realitzar ahir dilluns mitjançant una videotrucada amb un ordre del dia marcat per les actuacions orientades a fer front a la crisi actual del coronavirus a Llagostera.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS