En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha decidit reobrir el mercat setmanal, després de diverses setmanes sense celebrar-se.

En concret es tornarà a fer aquest dijous 30 d’abril, tal com va avançar divendres l'Alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, en declaracions a Llagostera Ràdio.

De moment només serà per a parades amb productes d’alimentació.

Per tal d’evitar aglomeracions i prevenir el contagi del coronavirus, es reordenarà la disposició de les parades, en una sola línia i espaiades entre elles. També hi haurà un grup de voluntaris que repartiran a tothom mascaretes i gel asèptic.

D’altra banda, per a totes aquelles persones i famílies vulnerables que necessitin algun tipus d’aliment es recorda que hi ha un grup de voluntariat a Llagostera. Per sol·licitar el servei s’ha de trucar a l’Ajuntament, al 972 83 03 75 o bé omplir un formulari al web del consistori.

Des de l’Ajuntament recorden que el mercat no s’obre per anar-hi a passejar ni com excusa per sortir de casa. També es recomana a les persones vulnerables (majors de 65 anys, persones amb patologies i problemes respiratoris) que no surtin de casa.

Es demana sentit comú i màxima responsabilitat pensant en el benestar personal i col·lectiu de tots els veïns i veïnes del municipi.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS