En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Diputació de Girona té previst activar una plataforma de comerç local en els propers dies per tal que els comerciants i petits productors puguin oferir els seus productes.

Es vol promoure la presència digital d’aquests establiments perquè puguin arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat i les possibilitats de negoci.

Els clients, per la seva part, podran fer les compres als comerços del municipi des de casa, amb més facilitats tant pel que fa a l’horari de recollida del producte com d’entrega a domicili.

La plataforma s’ha creat per incentivar el consum de proximitat i ajudar el petit comerç, que és el que més està patint la crisi sanitària i les mesures de confinament de la població, ja que la majoria de botigues han estat tancades des de mitjans del mes de març.

El Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació ha volgut homogeneïtzar criteris en un marc preestablert. A més, donarà suport als ajuntaments per posar en funcionament la plataforma.

Cada municipi tindrà el control de la seva parcel·la per tal que tothom se la senti seva, fet que exigirà disposar de personal dedicat a fer-ne el control i el manteniment. La plataforma no ofereix directament el servei de pagament, però cada comerç pot especificar com a servei propi el pagament telemàtic.

A partir d’aquest punt de partida, cada localitat pot desplegar més possibilitats dins d’aquesta iniciativa, com ara l’agrupació de comerciants per contractar serveis d’entrega a domicili o l’oferiment al consumidor de la possibilitat d’escollir l’hora d’entrega de la comanda.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS