En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Treball confia a reconèixer aquesta mateixa setmana els ERTO pendents que no es van resoldre per "elements burocràtics" abans de tancar la nòmina del mes d'abril.

Última un mecanisme perquè els afectats puguin cobrar de forma anticipada.

El secretari d'Estat de Treball i Economia Social, Joaquín Pérez Rey, ha explicat aquest dimarts que estan "molt a prop" de tancar un acord amb la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis perquè el pagament d'aquests "pocs" expedients que no s'han reconegut a temps perquè els treballadors puguin cobrar la prestació d'abril a principis de maig sigui "immediat".

"Estem ultimant un acord amb la CECA perquè aquestes persones a les quals els reconeixerem la prestació aquesta primera setmana de maig puguin accedir immediatament a la prestació sense esperar els terminis normals", ha dit.

Segons les dades del govern espanyol fins al 30 d'abril, ja hi ha prop de 3,4 milions de treballadors en situació d'ERTO (3.386.785 persones). D'aquestes, 3.074.462 estan afectades per ERTO de força major i 312.323 per acomiadaments temporals per motius organitzatius, econòmics, tècnics o de producció.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS