En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

La platja de Fenals de Lloret de Mar. / Foto: Aleix Freixas (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Lloret de Mar controlarà totes les persones que accedeixin a les platges del municipi aquest estiu una vegada comenci la temporada de bany.

A més, regularan l'aforament de persones per evitar massificacions i generar situacions d'inseguretat sanitària.

Així ho ha afirmat l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, aquest dimecres qui ha avançat que l'aforament permès anirà variant en funció de l'evolució de la pandèmia.

A més, el consistori ha preparat una nova mesura per a les dues platges més concorregudes del municipi: la de Lloret i la de Fenals. En aquests dos punts es dividirà la platja en tres sectors diferents: un per a gent gran, un altre per a famílies amb nens i un tercer per a adults que o ve van sols, en parella o amb un grup d'amics.

Dulsat ha afegit que l'aforament de cada sector també "s'anirà corregint segons el dia". L'alcalde ha recordat que no hi ha el mateix tipus de públic entre setmana, on hi ha més grups d'amics o gent gran, que els caps de setmana quan arriben moltes famílies de la zona de Barcelona. Per això preveuen anar canviant els aforaments en previsió del tipus de públic.

Als sectors per a la gent gran també hi haurà doble passarel·la per evitar caigudes a la sorra i instal·laran una línia de vida per ajudar l'entrada a l'aigua de les persones amb mobilitat més reduïda.

Per controlar l'accés hi haurà Agents Cívics i treballadors de Protecció Civil. A la sorra també hi haurà un reforç dels socorristes i altres treballadors. Per tal de poder donar resposta a les necessitats, l'Ajuntament reforçarà el personal de la platja i l'ampliarà a 35 efectius repartits entre les platges.

L'alcalde ha avançat ques aquesta temporada d'estiu també hi haurà guinguetes a les platges.

Vota el número 1

Pel 29 de setembre

COL·LABORADORS