En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Regió Sanitària de Girona torna a reduir les hospitalitzacions per coronavirus aquest dimecres baixant de les 400 persones ingressades.

Actualment hi ha 391 persones en hospitals gironins, 51 menys que el dimarts. Precisament el dimarts es va trencar la tendència a la baixa d'ingressos que s'havia mantingut durant una setmana amb un petit repunt.

El primer cop que els hospitals de la demarcació van baixar dels 500 hospitalitzats per covid-19 va ser el 24 d'abril amb 487 persones. Tot i així, dos dies després va remuntar el nombre de casos positius i fins el 29 d'abril la situació no es va revertir. Ara, 7 dies després, aquesta xifra s'ha reduït amb un centenar d'hospitalitzacions menys.

El nombre de pacients en estat greu es manté en 40, igual que ahir dimarts. Feia 6 dies que aquesta xifra anava en descens. 

El que sí que ha seguit a la baixa és el nombre de sanitaris confirmats amb coronavirus. Aquest dimarts hi havia 169 professionals, 17 menys que el dimarts. El darrer repunt registrat va ser el 29 d'abril, quan hi havia 283 sanitaris contagiats. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 12 de març

COL·LABORADORS