En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Diverses persones, entitats i empreses llagosterenques han mostrat interès per realitzar aportacions econòmiques per ajudar als més necessitats per la crisi sanitària.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Llagostera s’ha decidit habilitar un número de compte per poder fer aquestes aportacions.

Es destinaran exclusivament a persones i famílies necessitades i en situació de vulnerabilitat a causa del cessament de les activitats econòmiques.

De fet, des del consistori destaquen que s’han incrementat les peticions d’ajuda per a la compra d’aliments de primera necessitat que l’Ajuntament gestiona des de Serveis Socials i Càritas amb col·laboració amb el Banc d’Aliments, així com ha crescut el nombre de famílies amb dificultats per fer front a les despeses de lloguer d’habitatge i pagament de subministraments bàsics com aigua, llum i gas.

Les donacions que es rebin en el número de compte solidari es gestionaran des de la taula d'emergència per la crisi de la COVID-19, formada pel Consell Social i el Consell Econòmic.

Tota la recaptació reforçarà la partida pressupostària de 100.000 euros que es va aprovar en el passat Ple Municipal del mes d’abril, per pal·liar els efectes de la crisi. No és l’única mesura excepcional que ha pres l’Ajuntament, ja que també ha ampliat en 5.000 euros l’aportació a Càritas, passant de 10.000 a 15.000 euros, per destinar-los a la compra d’aliments frescos.

Un cop es recuperi la normalitat, la quantitat que resti en el número de compte solidari es sumarà als recursos ordinaris de l’Àrea d'Acció Social.

El número de compte és: ES11 2100 0083 8102 0018 3673

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS