En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'escola Puig de les Cadiretes de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Educació va detallar el passat 7 de maig que les preinscripcions als centres escolars es faran de forma telemàtica i també amb cita prèvia.

A Llagostera hi ha dos centres escolars d’educació infantil i primària, l’Escola Lacustària i l’Escola Puig de les Cadiretes. També un centre d'educació secundària (ESO) i batxillerat, l'Institut de Llagostera, com també dues llars d'infants, El Niu i El Carrilet. 

Pel que fa als centres d'educació infantil i primària, la preinscripció telemàtica s’ha de fer des del web preinscripcio.gencat.cat. Un cop omplerta la sol·licitud, en suport informàtic, s’ha d’enviar el resguard i la documentació necessària (escanejada o fotografiada) al correu electrònic de cada centre educatiu, del 13 al 22 de maig.

A l’Escola Lacustària el correu és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el correu de l’Escola Puig de les Cadiretes és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D’altra banda, també hi haurà la possibilitat de fer la preinscripció de forma presencial per aquelles famílies que no disposen de mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. En concret es podrà fer la preinscricpió del 19 al 22 de maig, però només es pot fer sol·licitant una cita prèvia al centre.

Per poder fer la sol·licitud presencial cal demanar cita prèvia a l’aplicatiu que hi ha a les webs dels dos centres educatius de Llagostera (Lacustària i Puig de les Cadiretes) o bé per telèfon els dies 13, 14, 15 i 18 de maig de 10h a 13h.

El telèfon de l’Escola Lacustària és el 972 830 339 i el de l’Escola Puig de les Cadiretes és el 972 831 487.

Pots consultar els procediments i la documentació necessària AQUÍ.

Pel que fa a les preinscripcions d’ESO son també del 13 al 22 de maig en suport informàtic i del 19 al 22 de maig presencialment i amb cita prèvia.

Aquells alumnes que s’incorporen a 1r d’ESO i als alumnes de nova incorporació a l’Institut de Llagostera han de fer la preinscripció. Al web de l’institut trobareu tota la informació i documentació necessària. Per poder fer la preinscripció presencialment cal trucar a l’institut del 13 al 22 de maig de 9h a 13h. Properament Educació facilitarà una App per sol·licitar també cita prèvia.

Pel que fa a batxillerat, la preinscripció serà del 27 de maig al 3 de juny. Tota la informació necessària està disponible al web del departament d’Educació.

D’altra banda, el calendari per poder fer la preinscripció a les llars d’infants serà del 18 al 28 de maig, tant a El Carrilet com a El Niu. Des de l’Ajuntament de Llagostera han informat que properament donaran més informació de com fer-ho.

Es recorda que totes aquelles persones que hagin de fer la preinscripció presencial, només hi podrà anar una persona, caldrà portar la documentació escanejada o fotocopiada i portar la sol·licitud emplenada des de casa. També cal portar un bolígraf propi.

Es recomana portar mascareta i guants i no han d’accedir al centre les persones vulnerables o en període de confinament o que presentin símptomes. Si és el cas cal autoritzar per escrit a una altre persona per portar la sol·licitud al centre educatiu.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS