En directe: Ple Ajuntament de Llagostera

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant de l'espectacle de Els Carbonell durant la passada edició de l'Espurnes a Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La tercera edició del festival Espurnes no es farà el proper 23 de maig al parc de l'Estació de Llagostera, tal com estava previst.

La crisi sanitària ha obligat a ajornar aquest esdeveniment musical però els organitzadors han avançat que esta estudiant poder-lo fer més endavant dins d'aquest mateix 2020.

Segons expliquen en un comunicat, la prioritat és no haver de cancel·lar definitivament el festival aquest 2020.

Per això, els promotors d'aquest certamen de propostes artístiques i musicals dels Països Catalans ja estan estudiant diverses alternatives en el format de l'esdeveniment per tal de poder-lo adaptar en funció de l'evolució de la pandèmia i de les recomanacions sanitàries.

Des de l'organitzador han garantit que volen mantenir el festival a Llagostera, tal com estava previst. De tota manera, són realistes i han confirmat que no es podrà fer en les condicions que tenien previst fer l'Espurnes d'aquest 2020.

Per altra banda, els organitzadors han assegurat que estan en contacte permanent amb els artistes que formaven el cartell d'aquest mes de maig per tal de mantenir-los en el nou format resultant.

Des del festival han assegurat que la cultura "és un motor imprescindible" i, sobretot, en un moment com l'actual. De moment, els patrocinadors mantenen la seva col·laboració amb l'Espurnes i també l'Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS