En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La llar d'infants El Carrilet de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les dues llars d’infants de Llagostera, El Niu i El Carrilet, oferiran el seu servei el proper curs 2020-2021. Com sempre podran acollir infants nascuts l’any 2018, 2019, i de l’1 de gener al 18 de maig de 2020.

Per al proper curs, com a novetat, les famílies podran escollir entre diverses franges horàries segons les necessitats de cada una. En concret es podrà escollir matí i tarda, només matí o només tarda. Les franges horàries s’han de demanar en el moment de fer la preinscripció i duran el curs no hi haurà possibilitat de canvi.

A part, també es poden demanar els serveis addicionals de sempre com el servei bon dia i el de menjador.

Pel que fa a les preinscripcions a les dues llars d’infants municipals son del 18 al 28 de maig, i a causa de l’emergència sanitària cal reduir al màxim els tràmits presencials. Per això, aquest any el procés de preinscripció es farà diferent.

La tramitació es pot fer per correu electrònic. Cal descarregar una sol·liciud i un cop omplerta s’ha d’escanejar o fotografiar i enviar-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

D’altra banda, per a totes aquelles famílies que no disposin de mitjans per dur a terme la preinscripció telemàtica, també hi haurà uns dies per poder-la fer de manera presencial. En concret del 22 al 28 de maig a la llar d’infants El Carrilet (c/ Mas Sec, 71). Caldrà demanar cita prèvia al telèfon 689 534 236 els dies 18, 19, 20 i 21 de maig de 9h a 13h.

Els documents necessaris per a fer la preinscripció són els següents: fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor, fotocòpia del DNI de l’infant, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia del carnet de vacunes de l’infant i fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant.

Si es compleix algun criteri complementari de la sol·licitud (situació educativa especial, família monoparental o nombrosa i/o malaltia crònica), també s’haurà d’adjuntar la documentació relativa a la situació concreta.

Si la preinscripció es fa personalment, cal només assistir-hi una persona sola, es recomana omplir la sol·licitud des de casa i si s’ha d’omplir al centre es recomana portar el bolígraf de casa. També s’ha de portar la documentació ja fotocopiada o bé haver-la enviat abans, tant fotografiada com escanejada al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

S’ha de portar mascareta i guants i no han d’acudir-hi persones de grups vulnerables o en període de confinament, que presentin símptomes (es pot autoritzar per escrit a una altre persona per portar la sol·licitud i la documentació).

Des de l’Ajuntament de Llagostera han informat que properament s’informarà al seu web les bases de les subvencions que atorgarà el consistori per a l’escolarització d’infants de 0 a 3 anys a les llars d’infants municipals.

Pots consultar els preus i els serveis de les llars d'infants de Llagostera al web de l'Ajuntament.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS