En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una dependenta d'una botiga planxant la roba durant el primer dia de reobertura en la fase 1. / Foto: Aleix Freixas (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Pimec Comerç ha celebrat que el govern espanyol hagi rectificat finalment i permeti que els establiments puguin fer rebaixes "evitant les aglomeracions" i tot garantint les mesures d'higiene i seguretat.

En paral·lel, la patronal catalana ha mostrat la seva satisfacció per l'obertura general aquest dilluns dels comerços de fins a 400 metres quadrats sense cita prèvia, fins i tot a la ciutat de Barcelona i a les regions sanitàries metropolitanes nord i sud (encara en fase 0,5 de desescalada).

Segons Pimec Comerç, el sector "no podia aguantar més sense poder facturar" i ha demostrat que és capaç d'adaptar-se sense problemes a les noves mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

"S'han de treure estocs, s'han de posar en marxa les botigues i hem d’il·lusionar els clients", ha afirmat el president de Pimec Comerç, Àlex Goñi. "Portàvem 60 dies tancats i creiem que aixecar aquestes dues traves que teníem ens deixa més tranquils i ens permet poder tirar endavant", ha reblat Goñi.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS