En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els administradors de finques alerten dels problemes que tindran moltes comunitats de veïns per complir amb les condicions de reobertura de les piscines comunitàries que marquen les ordres del govern espanyol.

En un comunicat, els administradors de finques col·legiats diuen que la majoria de veïns no tenen "cap sistema de control de l'aforament" per garantir el màxim permès del 30%, ni tampoc "personal responsable" per controlar o limitar l'accés dels propietaris.

A més, veuen com possible que es generi una "enorme controvèrsia" a l'hora d'intentar establir torns per a l'ús de la piscina, i avisen que "no és possible" gestionar cites prèvies per anar a la piscina comunitària perquè no hi ha ni personal ni la infraestructura per fer-ho.

Els administradors també diuen que haver d'establir una distribució de l'espai per garantir la distància mínima de dos metres entre usuaris pot ser complicat en les piscines comunitàries, fent que l'espai disponible es redueixi de tal forma que "l'aforament real sigui molt inferior a l'obligatori", cosa que dispararia els costos del servei en proporció al nombre d'usuaris.

En aquest sentit, demanen al govern espanyol que es permeti celebrar juntes virtuals de veïns per facilitar la flexibilització dels requisits en la presa de decisions i resoldre així "molts dels problemes actuals tant per a l'obertura de piscines com per a la resta de temes plantejats en les diverses fases de la desescalada".

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS