En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després dimecres es trenqués la tendència a la baixa, i per primer cop des del 29 d'abril augmentessin els pacients de gravetat en hospitals de la demarcació, aquest dijous s'ha tornat a registrar un descens.

En concret, arreu de la Regió Sanitària de Girona hi ha a hores d'ara 17 pacients que es troben en estat greu (2 menys que ahir).

D'altra banda, han continuat baixant els ingressos per la covid-19 als hospitals. Això, després que aquest dimarts es detectés un repunt, i el nombre de pacients afectats per la pandèmia arribés als 182. Segons les dades de salut, ahir la xifra d'ingressats va baixar a 176. I avui, s'ha detectat un nou descens. En concret, de 13 pacients.

És a dir, que actualment hi ha 163 ingressats per la covid-19 als diferents hospitals. Des de diumenge, als diferents hospitals de la demarcació hi ha menys de 200 pacients amb coronavirus. El dia amb més ingressos a les comarques gironines des de l'arribada de la pandèmia va ser el 5 d'abril, amb 654.

Les dades d'aquest dijous també reflecteixen una altra disminució: el del nombre de professionals sanitaris contagiats. Després del repunt que es va registrar ahir, en què els sanitaris contagiats van incrementar-se fins als 49 -dimarts, n'eren 33- avui s'ha tornat a registrar un descens.

Segons les dades de Salut, a hores d'ara hi ha 45 professionals que s'ha confirmat que tenen la infecció. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 20 de maig

COL·LABORADORS