En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segon dia consecutiu de descens del nombre de pacients en estat greu ingressats en hospitals de la regió sanitària de Girona per la covid-19.

Segons les dades de Salut, actualment hi ha 12 pacients de gravetat, 5 menys que ahir. A més, és la xifra més baixa des del 19 de març, quan n'hi havia 13.

Després del repunt que es va registrar dimecres per primer cop en vint dies, continua la tendència a la baixa del nombre de malalts en estat greu a la demarcació.

Les mateixes dades indiquen que, per tercer dia seguit, es redueixen també el total d'ingressats per la pandèmia. Actualment n'hi ha 161, 2 menys que ahir i 21 menys que dilluns, quan es va registrar un repunt.

El màxim de pacients en estat greu a la demarcació durant el pic de la pandèmia va ser el 3 d'abril, amb 108.

Per tercer dia consecutiu, hi ha hagut un descens en el nombre total d'ingressat per la pandèmia. Dimarts es va detectar un repunt, i el nombre de pacients afectats per la pandèmia va arribar als 182.

Segons les dades de Salut, dimecres la xifra d'ingressats va baixar a 176, ahir dijous a 163 i aquest divendres s'ha registrat un nou descens. En concret, de 2 pacients.

És a dir, que actualment hi ha 161 ingressats per la covid-19 als diferents hospitals. Des de diumenge, als diferents hospitals de la demarcació hi ha menys de 200 pacients amb coronavirus. El dia amb més ingressos a les comarques gironines des de l'arribada de la pandèmia va ser el 5 d'abril, amb 654.

Les dades d'aquest divendres recullen un nou repunt del professionals sanitaris a qui han detectat el virus i és el segon d'aquest setmana. En el de dimarts, els sanitaris contagiats van incrementar-se fins als 49, quan dimarts n'eren 33. Ahir hi va tornar a haver un nou descens passant de 49 a 45 però aquest divendres han detectat un nou increment.

Segons les dades de Salut, a hores d'ara hi ha 48 professionals que s'ha confirmat que tenen la infecció, tes més que ahir. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 14 d'abril

COL·LABORADORS