En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La llar d'infants El Carrilet de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les llars d’infants de Llagostera, El Carrilet i El niu, tornaran a oferir el seu servei per aquelles famílies que no poden conciliar la vida laboral amb la professional.

En concret reobriran del dilluns 8 de juny al 31 de juliol i l’assistència serà voluntària.

Tot i això, l’obertura es farà garantint totes les mesures de seguretat.

L’horari serà de 9h a 13h i les entrades i sortides seran esglaonades per aula. Els infants de P1 i P2 podran estar en grups de com a màxim de 5 nens.

Per poder gaudir d’aquest servei el cost serà de 93€ al mes i en cas de disposar de la subvenció per a l’escolarització d’infants de 0 a 3 anys del curs 19-20, s’aplicarà el mateix percentatge de descompte.

També s’haurà d’estar prèviament matriculat a les llars d’infants de Llagostera durant el curs 19-20.

Només podran es podran portar els infants en el cas de que els dos progenitors, o un en cas de les famílies monoparentals, de la unitat familiar han de treballar presencialment sense possibilitat de flexibilitzar els seus horaris laborals.

Des de l’Ajuntament de Llagostera recorden que s’ha de poder demostrar amb documentació fefaent. En el cas dels treballadors autònoms s’haurà d’aportar el certificat d’activitat econòmica i en el cas dels treballadors assalariats, caldrà el certificat d’empresa que acrediti que no hi ha possibilitat de teletreballar ni de flexibilitzar els horaris.

Les famílies que compleixin els requisits per poder sol·licitar una plaça, poden enviar la petició per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant-hi la documentació acreditativa de la seva situació laboral i el calendari de vacunes actualitzat del/de la seu/va fill/a abans del dimarts 2 de juny.

Depenent de la demanda que hi hagi, s’obrirà una de les llars o totes dues. Des de l’Ajuntament expliquen que no es pot assegurar que sigui la mateixa llar que durant la resta del curs.

Tota la documentació i la informació es pot consultar AQUí.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS