En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els ingressos per coronavirus a la Regió Sanitària de Girona segueixemn baixant i aquest dimecres tan sols queden 95 persones hospitalitzades, 4 menys que dimarts.

Segons indiquen les dades del Departament de Salut, es manté la tendència a la baixa després que en una setmana i mitja s'hagin reduït un centenar d'hospitalitzacions, passant dels 195 ingressats que hi havia el diumenge de la setmana passada als 95 d'aquest dimecres.

Una xifra que s'allunya dels 654 ingressats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'hospitalitzacions a la Regió Sanitària Gironina des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, també hi ha bones notícies ja que la xifra ha tornat a disminuir. Aquest dimarts es registrava un lleu repunt en persones amb coronavirus en estat greu, arribant a les 14 persones. En les últimes hores, però, la situació ha tornat a anar a la baixa i tan sols en queden 10, 4 menys que el dimarts i 2 menys que el dilluns.

També s'ha reduït el nombre de sanitaris confirmats per coronavirus amb 38 professionals, un menys que el dia anterior. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 26 de febrer

COL·LABORADORS