En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Dues usuàries dins la biblioteca Julià Cutiller de Llagostera. / Fot d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després de d’11 setmanes tancada, la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera reobrirà el proper dimarts 2 de juny. Per ara només s’oferirà el servei de préstec i de devolucions de documents.

Per poder utilitzar el servei de préstec s’haurà de demanar cita prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 83 00 08 (dimarts i dijous de 10h a 13h i els dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 19h). També es podrà realitzar al perfil de Facebook de la Biblioteca de Llagostera.

De moment els documents que es prestaran seran els que té el mateix equipament i no es podran demanar material d’altres biblioteques.

Per tal de garantir les mesures de seguretat i higiene, quan s’accedeixi a la biblioteca s’haurà de portar mascareta, respectar la distància de seguretat, rentar-se les mans a l’entrar i al sortir amb gel hidroalcohòlic i evitar tocar qualsevol mena de material. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Per poder recollir les comandes es farà per l’endrada del c/Lleó I, 2 (on hi ha la bústia de retorn) i la sortida serà per la porta del carrer Ganix. També s’habilitarà un espai de recollida de les comandes al vestíbul de la Biblioteca Julià Cutiller.

L’horari de la biblioteca serà els dimarts i dijous de 10h a 13h i els dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 19h.

D’altra banda, la bústia de retorn situada a l’exterior de l’equipament, tornarà a estar activa per poder fer les devolucions al llarg del dia. Cal recordar que els préstecs es van renovar automàticament fins a l’1 de juliol.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS