En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Andrea Motis durant un concert. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Ítaca ha decidit mantenir la seva edició d'aquest any tot adaptant-se a les normatives de seguretat.

Per aquest motiu, el certamen musical de l'Empordà ha presentat aquest dijous la seva 'Edició limitada'

Comptarà amb la participació d'Els Amics de les Arts, Andrea Motis, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Sanjosex i Meritxell Neddermann.

Els concerts ja formaven part de la programació original del festival però s'han reubicat els espais per tal de garantir els aforaments permesos. El Petit de Cal Eril i Ferran Palau estrenaran la programació d'aquesta edició de format reduït el 19 de juny a Corçà.

L'endemà serà el torn d'Els Amics de les Arts que presentaran 'Els dies més dolços' una proposta inèdita amb els tres membres de la banda en format acústic. Tot i que el trio havia de presentar el seu nou disc, com que a causa de la pandèmia encara no ha sortir al mercat aprofitaran la cita a Corçà per presentar alguns dels seus temes que aquests dies ja han interpretat a través de les xarxes socials.

La resta de concerts es faran en l'últim cap de setmana de juny a la Pera. D’una banda, el 26 de juny es programarà una nit de concerts amb les actuacions de Sanjosex i Meritxell Neddermann, que han presentat els seus nous treballs durant el confinament.

En gairebé tots els casos, serà la primera actuació d’aquests grups o artistes des del confinament. Els concerts d’aquesta ‘Edició limitada’ del festival Ítaca seran de les primeres actuacions en viu que es programaran a les comarques gironines des de la suspensió de les activitats culturals a causa de la covid-19.

Les entrades pels concerts d’aquesta edició limitada es posaran a la venda aquest divendres dia 29 de maig, a partir de les 10.00h del matí, al web del festival.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS