En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les hospitalitzacions per coronavirus a la Regió Sanitària de Girona ha baixat altra vegada i ja n'hi ha dues menys que aquest dilluns (84 en total), segons dades del Departament de Salut.

Aquesta xifra s'havia mantingut estables des d'aquest divendres 29 de maig. Ara, ha tornat a disminuir tot i que ho ha fet amb comptagotes.

La setmana passada el nombre d'ingressos per covid-19 va anar clarament a la baixa, ja que el dilluns es començava amb 108 pacients hospitalitzats i es tancava amb 86 ingressats en els centres sanitaris gironins. Aquest dimarts, sembla que es torna a encarrilar la baixada en nombre d'hospitalitzacions.

Tot i així, aquesta xifra queda lluny dels 654 ingressats que es van registrar el 5 d'abril. Ja fa pràcticament dos mesos que es va produir el pic d'hospitalitzacions a la regió sanitària Gironina des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, es manté en vuit persones. Aquesta xifra sí que s'ha mantingut estable des del divendres 29 de maig. Tot i així, fa una setmana encara es va produir un repunt en ingressats greus, arribant als catorze pacients.

Pel que fa a personal sanitari amb casos de coronavirus confirmats, les xifres també segueixen baixant i ja són tan sols 28 els professionals diagnosticats per covid-19, un menys que ahir. El pic en el nombre de sanitaris contagiats va ser el 9 d'abril, amb 548 professionals afectats.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS