En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant del vídeo de la campanya "N’estem segurs. Tornem! I tu?".

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Promoció Econòmica de Llagostera ha iniciat la campanya “N’estem segurs. Tornem! I tu?”. El que es vol és potenciar el comerç, els establiments d’hostaleria i el diversos serveis i sectors econòmics de Llagostera.

Aquesta campanya s’emmarca dins del pla d’actuacions i propostes de reactivació econòmica adreçades a estimular l’activitat empresarial del municipi a causa de la crisi sanitària.

De moment s’ha creat un vídeo per promocionar el comerç local, el qual es pot veure a les xarxes socials de l’Ajuntament de Llagostera. El pots visualitzar AQUÍ.

D’altra banda, el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz, ha explicat que aquesta setmana s’aprovaran les bases reguladores de les subvencions per a les activitats econòmiques que s’han vist afectades durant els darrers mesos per la declaració de l’Estat d’Alarma.

En concret, les subvencions s’han acordat mitjançant el Consell Econòmic i que està format per representants dels sectors comercials i empresarials de Llagostera, personal tècnic de l’Ajuntament i tots els grups amb representació al consistori.

Díaz ha detallat que es destinaran a les subvencions 50.000€, 40.000 euros dels quals mitjançant els 100.000€ que el Ple de l’Ajuntament del mes d’abril va reservar per fer front a la crisi provocada per la pandèmia, i 10.000€ de la partida destinada a l’obertura, millora i modernització d’activitats econòmiques en locals físics.

Pel que fa als 60.000€ restants aniran destinats a ajudes a persones, col·lectius i famílies en situació de vulnarevilitat mitjançant les propostes i mesures sorgides del Consell Social.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS