En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, Eduard Bosch, i la vocal Olga Vila Prat, l’alcalde de Llagostera Antoni Navarro i el regidor de promoció econòmica Eduard Díaz.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El distintiu “Punt Blanc” està dirigit als establiments que compleixen amb les mesures de seguretat i higiene davant la pandèmia.

La iniciativa està impulsada des de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i compta amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera.

El distintiu serà visible als establiments, que després de signar una declaració de responsabilitat, assumeixen la implantació de mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris actuals.

Son mesures com l’ús de mascaretes o equips de protecció individual, dispensar gel desinfectant de mans, garantir la distància social i fer neteja i desinfecció constant dels emprovadors i el gènere de l’establiment.

Tots aquells establiments comercial que vulguin el distintiu “Punt Blanc”, han de fer una declaració responsable mitjançant un formulari.

El que es vol és premiar i donar confiança i seguretat als consumidors i també reconèixer la tasca dels empresaris, els quals rebran assessorament i una guia per la implantació de les mesures.

Segons el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, actualment ja hi ha més de 200 establiments que han sol·licitat el distintiu.

De fet, a Llagostera, la Joieria Català ja ha rebut el distintiu aquest dimarts 2 de juny. Des de l’Ajuntament de Llagostera es mostren satisfets amb aquesta iniciativa i esperen que s’apuntin més comerços.

Vota el número 1

Pel 17 de juliol

COL·LABORADORS