En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Patronal de l'Oci Nocturn Català (FECALON) ha denunciat que fins a un 40% dels treballadors no ha cobrat els ERTO des de març.

Del 60% d'empleats que ha rebut la prestació, la majoria no ha cobrat la totalitat de les mensualitats o ha rebut una quantitat per sota del 70% del salari estipulat.

La patronal ha criticat també la impossibilitat d'obrir els locals d'oci nocturn a la fase 3. FECALON ha reclamat a les administracions "claredat" en les actuacions i ha advertit que està en joc la "viabilitat" del sector i la supervivència de gairebé 40.000 treballadors a la regió.

A més, el sector ha qualificat "d'incomprensible" l'increment de les restriccions sobre l'oci nocturn davant l'evolució positiva de la covid-19.

"El volum de la música és l'única diferència entre, per exemple, un bar i un bar musical. Avui en dia, no hi ha cap estudi científic segons el qual la música sigui un canal transmissor del virus", ha manifestat la patronal en un comunicat.

El sector ha preparat una Guia de Mesures de Riscos contra la Covid-19 per garantir la màxima seguretat i protecció dels treballadors i clients, que ja s'estan implementant en els locals del sector.

Així mateix, l'associació empresarial Espanya de Nit ha denunciat davant el Ministeri de Sanitat l'augment de 'botellons' i l'expansió de tota mena de festes privades com un "perillós fenomen d'oci juvenil" durant la desescalada.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS