En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les hospitalitzacions per coronavirus a la regió sanitària de Girona es continuen reduint.

La setmana passada, la xifra d'ingressats per la covid-19 es va reduir diàriament. Salut ha deixar de facilitar les dades durant el cap de setmana i, segons l'estadística d'aquest dilluns, hi ha 45 pacients ingressats, 7 menys que divendres quan n'eren 52.

El dilluns 25 de maig hi havia 108 pacients hospitalitzats, i la xifra es va anar reduint diàriament fins al divendres 29, quan hi havia 86 persones ingressades per la covid-19.

Aquesta darrera setmana, la tendència a la baixa s'ha mantingut. El dilluns 1 de juny hi havia 86 pacients ingressats i la setmana es va tancar divendres amb 52. Després del cap de setmana, hi ha hagut un nou descens en el nombre d'hospitalitzats afectats per la pandèmia.

Els 45 ingressats d'aquest dilluns és una xifra que s'allunya molt dels 654 hospitalitzats que es van registrar el 5 d'abril, quan es va produir el pic d'ingressos a la regió sanitària Gironina des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa a pacients en estat greu, la xifra s'havia mantingut estable des del divendres 29 de maig en vuit pacients. Dimecres passat, segons les mateixes dades, hi va haver un descens fins a cinc però l'endemà va repuntar a sis malalts de gravetat. La mateixa xifra que divendres i la que es manté aquest dilluns.

En relació als professionals contagiats són 28 els afectats, un més que divendres.

Vota el número 1

Pel 31 de març

COL·LABORADORS