En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, cancel·la la seva edició 2020, prevista entre el 10 de juliol i el 22 d'agost, i n'ajorna alguns concerts fins a l'edició de l'any que ve.

Els concerts de Manel, Pablo López, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp's Roger Hodgson, Estopa, Ara Malikian, Sergio Dalma, El Pot Petit, Blaumut, David Bisbal, Mag Lari, Morat i Antonio José s'han reprogramat per a l'estiu del 2021 i els altres s'han cancel·lat.

El certamen ha destacat que després d'analitzar la viabilitat i la possibilitat d'adaptar-se a les noves mesures del govern espanyol, han decidit cancel·lar l'edició 2020 "com a mostra del compromís i la responsabilitat amb la salut dels assistents, els artistes i els equips involucrats".

S'han cancel·lat les actuacions de The Lumineers, Yann Tiersen, Lionel Richie, Mika, Gilberto Gil / Nos a Gente, Herbie Hancock, Juan Diego Flórez, Andrea Bocelli, Travis, Aitana i Julio Iglesias.

El festival ha explicat en un comunicat, que en 48 hores es durà a terme la devolució de l'import de les entrades. Així mateix, les persones que van comprar les entrades pels concerts que es reprogramaran les podran mantenir.

Els organitzadors de Cap Roig han remarcat que "tornaran a apostar l'any 2021 pels artistes més rellevants de l'escena nacional i internacional, amb l'objectiu de seguir impulsant l'activitat cultural, dinamitzar l'economia i generar un impacte positiu en el territori".

Fonts de CaixaBank han exposat que són "conscients" de l'impacte "positiu" i del "paper dinamitzador de l'economia" que té el festival a comarques gironines i, per això, l'han intentat aguantar fins "al darrer moment".

Malgrat això, han assegurat que cal "prioritzar" la salut del públic, dels artistes i equips tècnics i davant la "dificultat" d'aplicar les mesures de seguretat.

"El festival només s'ajorna però ja s'està començant a treballar amb força perquè l'edició del 2021 sigui una de les més reeixides. I la prova que no ens aturem sinó tot el contrari a principis de l'any vinent ja s'anunciarà el cartell", han reblat les mateixes fonts.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS