En directe: Hot dance 80

 Llagostera Ràdio on-line

El cartell del Festival Emergent 2020.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Organitzat per l'Associació Fringe amb el suport del Consell Comarcal del Gironès, el Festival Emergent torna a portar les arts en viu a diversos pobles del Gironès.

L'edició d'aquest 2020 se celebrarà a Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya. Tindrà lloc entre el 25 de juny i el 4 de juliol.

En total, hi prendran part 25 artistes, que oferiran quatre espectacles de petit format i curta durada a cada municipi. Tots, en una mateixa nit.

Segons subratlla el Consell Comarcal, l'aposta del certamen continua essent combinar "artistes emergents, majoritàriament del país, amb altres de més consolidats". "Formant una programació clarament multidisciplinària repartida pel territori del Gironès, i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants", hi afegeix el Consell.

Damunt els escenaris, les actuacions combinaran música, màgia, dansa, mim, titelles, humor, clown o circ.

Els artistes i companyies que portaran les arts en viu a les places dels pobles seran: Ferran Palau, Sanjosex, Mazoni, Koko-Jean & The Tonics, Judit Neddermann, Halldor Mar, Las Karamba, Fel Faixedas, Pau Alabajos, Sr. Marcel·lí i Sr. Bohigues, Enric Montefusco, David Mauricio, Pere Rafart, Cia. Anna Confetti, Cia. Elena Martinell, Puppae Company, Cia. Puntmoc, La Reina, Yldor Llach, Cia. Helena Canas & Mac Lapuerta, Maria Villate, Silver and Gold, Txema, Kumbara i David Julià.

El conseller de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, Àdam Bertran, recorda que el sector és un dels que més aviat va haver de cancel·lar activitat arran del coronavirus, i un dels que més està trigant a poder recuperar-la.

"Des de l'administració hi hem d'ajudar, facilitar aquesta recuperació i ser valents, complint totes les mesures de seguretat, perquè creiem fermament en el seu valor i perquè és un dret de la ciutadania", destaca Bertran.

El Festival Emergent manté preus populars: 10 euros per a les entrades anticipades que es comprin per internet o als ajuntaments, 13 per a les de taquilla i 3 per als menors de 8 anys.

Tot el públic tindrà assignat un seient que es distribuirà respectant els grups de compra de forma cronològica. Hi haurà servei de bar i menjars cada dia.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS