En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per ajudar als negocis de Llagostera que s’han vist afectats per la declaració de l’estat d’alarma, l’Ajuntament destina 50.000€ a subvencions per pal·liar els efectes.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica han especificat que les ajudes es divideixen en tres blocs.

El primer son ajudes per aquells establiments o negocis que hagin tancat durant l’estat d’alarma. La subvenció pot ser fins al 50% de la quota de lloguer comercial o industrial, sempre que no hagin acordat moratòria amb la propietat, o fins al 50% de les despeses de manteniment del local físic durant el període de tancament (llum, internet, seguretat i assimilables).

El segon bloc d’ajudes son per l’inici de l’activitat econòmica i l’adequació a la nova normalitat. En aquest cas, fins al 50% de les despeses per adequar els llocs de treball a les noves mesures d'higiene i salut laboral o fins al 50% de les despeses derivades de l'adequació dels espais de venda, atenció al públic, adaptació de locals o despeses assimilables.

El tercer bloc està destinat a les persones propietàries de locals comercials o industrials. Consisteix en ajudes per pagar l'IBI de locals que hagin condonat com a mínim el 50% d’almenys un mes de lloguer a partir de la declaració de l'estat d'alarma. L'import de la subvenció pot arribar fins al 100% de l'IBI segons el percentatge condonat i número de mesos condonats.

Els negocis poden optar per una ajuda específica o per totes les línies dels blocs 1 i 2, mentre que els propietaris de locals o naus industrials han d’optar pel bloc 3.

El topall per sol·licitud serà de 1.000€ o, en el cas del bloc 3, el topall serà l'import de l'últim rebut de l'IBI.

Les sol·licituds es poden presentar des d’aquest dilluns 15 de juny i fins al 9 de juliol. Les bases per aquestes ajudes es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS