En directe: Espai vintage

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament de Treball, Afers Socials i família ha confirmat que el decret llei de gratificacions extraordinàries amb motiu de la pandèmia inclourà una paga per a les persones treballadores de les residències de gent gran i de persones amb discapacitat.

Els treballadors de primera línia, com auxiliars de geriatria, personal d'atenció directa a persones amb discapacitat, coordinadors assistencials, metges o metgesses i infermeres o infermers rebran 900€.

I pel que fa als que hagin treballat de forma fonamentalment presencial però que no hagin fet atenció directa de persones rebran 500€.

El Departament farà també una convocatòria extraordinària per compensar de forma directa els treballadors de centres privats amb finançament total o parcial públic, "sempre que hagin prestat serveis d'activitat assistencial entre les mateixes dates i així ho acreditin".

El decret llei especifica que el personal que no hagi prestat serveis efectius durant la totalitat del període entre l'1 de març i el 31 de maig, o bé ho hagi fet a temps parcial percebrà "la quantia proporcional al temps treballat.

També concreta que el temps en situació d'incapacitat temporal per ser positiu o contacte aïllat per covid es considerarà temps de serveis efectius.

Vota el número 1

Pel 18 de juny

COL·LABORADORS