En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Festival Espurnes de Llagostera es manté aquest 2020, però s’adapta a la situació actual.

En concret, la tercera edició es farà en tres dates diferents i en un nou espai, a la Plaça del Castell i serà de pagament, però mantenint el seu esperit familiar i de petit format.

Els primers concerts seran el 22 d’agost a càrrec de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, un concert acústic on es repassaran els 50 anys de carrera musical de l’artista. Aquell mateix dia es comptarà també amb l’actuació de Carolina Alabau, una jove promesa.

L’Espurnes seguirà la seva programació al mes de setembre, en concret el dia 26. Serà el torn d’un doble concert a càrrec del grup Obeses, que presentaran el seu cinquè àlbum, i seguidament el grup llagosterenc ganxó Sotrac (organitzadors del festival) presentarà el seu segon disc, en un concert amb tota la banda.

La tercera i última jornada del festival serà el 18 d’octubre. Aquell dia es combinaran dalt de l’escenari diversos artistes per presentar l’espectacle inèdit i creat especialment pel festival “L’herència d’Ovidi”.

En concret actuaran Cesk Freixas, Pau Alabajos i Mireia Vives. Seran concerts de 40 minuts de durada, on cada artista homenatjarà al poeta i cantant de la Nova Cançó, Ovidi Montllor. Serà un triple concert on els artistes combinaran les actuacions pròpies amb diverses versions conjuntes d’Ovidi Montllor per commemorar el 25è aniversari de la seva mort.

A banda dels concerts, també hi haurà una zona per menjar.

Les entrades ja es troben a la venda des d’aquest dijous 18 de juny, tant al web del festival com també a Llibreria Sureda. Les entrades anticipades tenen un cost de 15€, a taquilla serà de 20€ i també hi ha la possibilitat d’adquirir una entrada pels tres dies del festival al preu de 35€.

Un dels organitzadors del festival i membre del grup Sotrac, Artur Comas, ha destacat que enguany s’ha creat un vincle amb la Unió de Botiguers de Llagostera. Així doncs, per una compra igual o superior a 20€ als establiments adherits a la Unió de Botiguers, s’aconseguirà un descompte en el preu de les entrades i que es podrà bescanviar a Llibreria Sureda.

També durant les setmanes prèvies al festival, es realitzaran sortejos de lots dels comerços llagosterencs i d’entrades pel festival.

 

Vota el número 1

Pel 12 de març

COL·LABORADORS