En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Judit Neddermann durant un concert. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

SOM de mar neix de l'entesa entre l'Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la promotora U98 Music.

La idea és plantar cara a les dificultats que ha imposat el coronavirus i convertir la crisi en oportunitats, sobretot per a un sector greument afectat per la pandèmia.

"Neix per convicció i per garantir la continuïtat en els propers anys d'aquest projecte creat amb dues premisses bàsiques: professionalitat i sentiment", subratll el director del festival, Carles Gilibets.

El cartell de la primera edició de SOM de Mar, que es farà del 23 al 30 d'agost, ha incorporat a Judit Neddermann, el Pot Petit, ABBA the new experience, Fel Faixedas, Sofia Ellar, Ramon Mirabet i dos artistes que encara son incògnita.

Els espectacles es faran en un entorn privilegiat, els Jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar. Des d'aquí, busquen posar en valor les platges de cales "de pel·lícula" que han convertit la població en un "referent mundial del turisme".

I tant de pel·lícula que els organitzadors exposen que "pocs saben" que la platja "paradisíaca" de la pel·lícula Sahara protagonitzada per Matthew Mcconaughey i Penélope Cruz és justament Sa Boadella, la cala que s'observa des del mirador dels Jardins de Santa Clotilde.

Un espai que el públic podrà gaudir des de les vuit del vespre i fins a la una de la matinada per veure actuacions de grups locals i fer un tast de la gastronomia mediterrània de la mà del Gremi de bar, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar. També hi haurà desfilades de moda i accions conjuntes l'Associació de Comerciants.

A partir de les deu començaran les nits de música per a tothom, amb diferents estils i propostes envoltades de les mesures de seguretat i distanciament social necessàries.

Vota el número 1

Pel 5 de març

COL·LABORADORS