En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Uns nens en una atracció de Blanes. / Foto: Ajuntament de Blanes

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Blanes es converteix en una de les poques poblacions que permeten als firaires instal·lar-se durant les festes.

En concret, del 24 de juliol al 9 d'agost, els 84 negocis entre atraccions i parades, s'ubicaran entre l'esplanada que hi ha al costat del Pavelló Municipal i l'antic camp de futbol de gespa.

Uns firaires, que s'han compromès a implantar totes les mesures de seguretat necessàries per poder realitzar l'activitat amb normalitat.

A més de limitar l'aforament en funció de les característiques de l'atracció i obligar a l'ús de les mascaretes, també anul·laran els espais entre atraccions per garantir les distàncies.

També es delimitaran les zones d'espera del públic que vulgui pujar a l'atracció i es garantirà una circulació fluïda que no comporti aglomeracions. Puntualment caldrà informar per megafonia de les mesures que cal seguir i senyalitzar-ho a les atraccions i parades.

Abans de posar en marxa l'atracció també caldrà desinfectar els espais. També caldrà dispensar gel hidroalcohòlic i mascaretes als clients i els treballadors també hauran de dur-la posada.

Una altra mesura és que ja no hi haurà fitxes sinó que se substituiran per tiquets d'un sol ús, sempre que sigui possible. Si això no es pot fer, caldrà desinfectar les fitxes.

Des de l'Ajuntament de Blanes destaquen "el doble objectiu" que han aconseguit. D'una banda per "haver recuperat elements que formen part de la Festa Major" i de l'altra poder garantir la seguretat dels clients que vulguin fer-ne ús.

El consistori ha confirmat que el 30 de juliol serà 'El dia del nen', i que es dedica a rebaixar el preu de les atraccions. Totes valdran 2 euros aquest dia.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS