En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El procés participatiu per decidir el destí de 40.000€ del pressupost municipal de Llagostera va començar al mes de febrer.

En total l’Ajuntament de Llagostera va rebre 52 propostes dels veïns i veïnes.

A partir d’aquí es va reunir el comitè tècnic i polític i es van valorar les propostes rebudes. De totes elles n’han escollit 8 i que ara se sometent a votació. La majoria de propostes que no s’han incorporat a la fase final de votació han estat descartades per sobrepassar els 40.000 euros de pressupost màxim fixat, per no ser considerades inversions o no ser de competència municipal.

Les propostes que es poden votar son: elevar alguns passos de vianants del nucli urbà, instal·lar reductors de velocitat a la Urbanització la Mata, instal·lar més càmeres de videovigilància a les urbanitzacions, millorar el parc infantil del Puig del General, col·locar cistelles de bàsquet infantils a la pista poliesportiva, instal·lar una xarxa metàl·lica al pati de l’Escola Lacustària per evitar que les pilotes vagin al carrer, millorar les instal·lacions de la Llar de jubilats i construir un circuit de Pumptruck.

Les votacions s’han obert avui dilluns 13 de juliol i s’allargaran fins al 16 d’agost a les 15h. Poden votar totes les persones empadronades a Llagostera que tinguin 16 anys en endavant.

Es pot votar per internet al web de l’Ajuntament de Llagostera o bé presencialment seguint les instruccions d’unes butlletes que es repartiran casa per casa.

Segons ha informat el consistori, degut a la situació provocada per la pandèmia s’ha alterat el calendari inicial i no s’ha pogut involucrar als alumnes d’ESO de l’Institut de Llagostera. Segons expliquen habilitaran una bústia a l’Espai Jove de Ca la Viudi perquè els menors de 16 anys puguin votar.