En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El control de transports lleugers que els Mossos d'Esquadra van fer a Llagostera. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El control de trànsit a la C-65 a Llagostera s'emmarca dins una campanya que porten a terme els Mossos d'Esquadra per detectar irregularitats en vehicles lleugers que transporten mercaderies.

Entre d'altres, es vol lluitar contra la competència deslleial, la sobrecàrrega o la picaresca de fer transports sense tenir vigent l'autorització que correspon.

El control de Llagostera es va fer aquest dimecres al quilòmetre 14 de la C-65. Durant l'estona que va durar, els Mossos van aturar vint vehicles de transport lleuger i van acabar denunciant gairebé la meitat dels conductors.

En concret, van detectar nou transportistes que circulaven amb un excés evident de càrrega. A més, també van denunciar-ne dos per circular sense autorització i un altre per infringir la normativa ADR (que regula el transport de mercaderies perilloses).

D'entre tots els transportistes que van aturar, n'hi va haver un que acumulava un rosari d'irregularitats. A més de circular amb excés de pes, el conductor no tenia cap mena d'autorització per fer de transportista i, a més, va donar positiu al drogotest. Per aquest motiu, els agents també el van denunciar per via administrativa.

Durant el control, els Mossos també van detectar altres deficiències. En concret, furgonetes o camions petits que circulaven amb els pneumàtics desgastats, transportistes que tenien el permís caducat o que portaven la ITV caducada.

El control de Llagostera no serà l'únic que els Mossos d'Esquadra de Trànsit portaran a terme centrat en controlar els transports lleugers. En els propers dies, n'aniran fent més arreu de la xarxa viària.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS