En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest estiu, i degut a les mesures preventives de la Covid19, Caldes de Malavella no celebrarà la Festa Major, però s’ha volgut preparar una programació alternativa.

L'Ajuntament de Caldes ha explicat que el nom de la programació juga amb les ja conegudes Fases de la Covid, i es titula: DesFase’t.

La programació s’ha preparat conjuntament entre la Regidoria de Festes, la de Joventut, els Joves Intrèpids i les entitats del poble.

Així doncs es proposen activitats que comecen el 25 de juliol i que s’allarguen fins el 3 d’agost en diferents espais del poble. Totes les activitats són responsables amb la situació actual i es mantenen totes les precaucions i mesures de seguretat com són control d’accés, distància social i higiene entre d’altres.

És per això que a la majoria d’actes només s’hi pot accedir amb una entrada, gratuïta, però que serveix per tenir un control de l’aforament.

Es mantenen activitats presents en darreres edicions de la Festa Major com són la Pintura a l’Asfalt, concerts d’havaneres, el concert de la orquestra Maravella o la tradicional tria d’hereus i pubilles. Altres activitats tradicionals com són el Concurs de Pintura Ràpida o el sopar de Festa Major s’han anul·lat.

Altres actes com són la intervenció de la Colla Gegantera, les sardanes, el concert de la Coral Cantaires de Caldes o la marxa de Sant Maurici s’han hagut de reinventar per oferir un format que permeti la distància social.

S’estrenen altres activitats responsables i segures com són l’autocine o el Torneig 3x3 d’aquaVolei.

Pel jovent hi ha una gran diversitat d’actes com poden ser el Micro Obert, el Trivial de Caldes, concerts amb artistes com Suu, Cesc Freixas, Pirat’s Sound Sistema i Sixtus o el ja tradicional concert de La Loca Histeria i Animal DJ la nit de diumenge per escollir hereu i pubilla. En cap concert hi ha pista de ball i tothom haurà d’estar assegut a la cadira.

El dilluns 3 d’agost a les 12 h es farà una missa en sufragi de tots els difunts de la vila produïts en aquest darrer període, en especial a tots els que ens han deixat amb la Covid19.

Des de la regidoria de festes es defineix la programació com a “modesta en comparació a les Festes Majors que preparem normalment, però està feta perquè tothom ho passi bé mantenint les garanties de seguretat”, esmentava la regidora Gemma Alsina.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS