En directe: Top 25 - Llista èxits

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Nou robatori d'un caixer automàtic d'una entitat bancària a les comarques gironines.

La central d'alarmes va alertar del robatori la matinada de diumenge a dilluns cap a les 3.15h i, fins al lloc, s'hi van desplaçar diversos efectius dels Mossos d'Esquadra.

Segons un testimoni, tres homes van arrancar el caixer de la sucursal de CaixaBank de Serinyà, al Pla de l'Estany, amb un camió grua i van fugir en direcció a la Garrotxa.

Els Mossos d'Esquadra van activar el pla per tancar la comarca, establir controls de carretera i pentinar els camins per on podrien haver fugit els lladres. Poca estona després, cap a les quatre de la matinada, van localitzar amagats al mig d'una zona boscosa de la Garrotxa un grup format per quatre o cinc sospitosos que, quan van veure arribar els policies, van fugit corrent pel bosc.

Els lladres van abandonar la grua, eines per manipular el caixer i van deixar enrere el botí intacte perquè encara no havien pogut obrir el caixer.

Els Mossos van muntat un dispositiu per localitzar els sospitosos però, no ha donat fruits. En paral·lel, analitzen les imatges de càmeres de videovigilància que hagin pogut enregistrar el robatori.

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra investiga si aquest robatori està relacionat amb altres que hi ha hagut a la demarcació amb el mateix 'modus operandi' i sospiten que els poden haver perpetrat un grup criminal especialitzat.

A mitjans agost, quatre homes van estampar un camió-grua a la façana de l'oficina de CaixaBank del carrer de Morou de Riells i Viabrea i van arrancar el caixer.