En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera, des de l’àrea de Cultura, segueix apostant per la cultura i ja ha presentat la programació del mes de setembre.

En total s’han programat 15 actes de diverses disciplines, cinema, teatre, música, xerrades literàries, entre d’altres. La majoria es faran a l’exterior.

Les primeres activitats culturals es realitzaran aquest cap de setmana (5 i 6 de setembre).

En concret dissabte hi haurà la inauguració del Festival Art&Gavarres a Can Llambí (Pla de Panedes) a les 18h. L’endemà diumenge 6 de setembre, a Llagostera es realitzaran diverses activitats, com la inauguració de La Temporal a Can Caciques, serà l’exposició “Digui? L’Arribada del telèfon a Llagostera” (18.30h). També es podrà visitar l’exposició “L’Europa de les portes tancades” (18h a 21h), un recull d’obres d’en Jap sobre la immigració a la Sala de Can Roure, Casa de les Vídues, i a les 20h a la plaça Llibertat hi haurà un espectacle de màgia a càrrec de Fèlix Brunet sota el nom de “SUPERMÀGIC” i dins el cicle de “Cafè teatre, les nits de les vídues”.

La setmana vinent, el divendres 11 de setembre i dins dels actes de la Diada de Catalunya, la plaça Catalunya acollirà dos concerts, a les 19h hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Rossinyolets i a les 22h serà el torn de Els Cremats, amb havaneres, cançó de taverna i sons cubans.

Un dels altres actes que es realitzaran és “La taverna de les vídues”, el dissabte 12 de setembre a les 20h. Un concert a la plaça Llibertat a càrrec del grup “Buena Onda”, on hi haurà un repertori de cançons d’ara i de sempre, tocades amb caixó, guitarra i dues veus. També hi haurà servei de bar.

I després de cinc mesos sense acollir cap espectacle, el Teatre del Casino Llagosterenc tornarà a obrir les portes per acollir de nou el “Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català”, en concret al mes de setembre es faran dues projeccions, la primera serà el diumenge 13 a les 18h i es podrà veure la pel·lícula “Adú” de Salvador Calvo. La segona projecció serà el diumenge 27 de setembre, també a les 18h, i el film serà “Madre” de Rodrigo Sorogoyen.

El diumenge 20 de setembre a les 20h tornarà a haver-hi una funció del “Cafè teatre, les nits de les vídues” a la plaça Llibertat i serà l’espectacle “Home” a càrrec de la companyia CRIS-IS.

Aquest mes també hi haurà la segona jornada del Festival Espurnes, que es va estrenar al passat agost. En concret serà un doble concert a càrrec dels grups Obeses i Sotrac. Es realitzarà de nou a la plaça del Castell a les 21h el dissabte 26 de setembre.

També s’ha organitzat una trobada a la plaça Llibertat per dibuixar el patrimoni de Llagostera i sota el nom de “Sketchers”. En concret serà el dissabte 26 de setembre a partir de les 9.30h.

Dins la programació de setembre també hi ha diverses activitats que es faran des de la Biblioteca Julià Cutiller, com l’Hora del conte el dimarts 29 de setembre a les 17h a càrrec de Joan Boher, i el Club de Lectura per adults el dimecres 23 a les 18.30h, on es parlarà sobre l’obra literària “Seducció” de Nadine Gordimer i anirà a càrrec de Cristina Montiel.

Des del consistori expliquen que aquestes activitats, tot i estar programades, es poden veure afectades o modificades en funció de l’evolució de la pandèmia i de les mesures que es prenguin per fer-hi front. Destaquen que en tot moment es seguirà la normativa i els protocols per evitar el contagi de la Covid-19.

Pots consultar tota la programació AQUí.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS