En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

“La situació continua essent greu, cal extremar les precaucions. Faig una crida a la responsabilitat”. Així s’ha expressat l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, aquest dijous en un comunicat.

Navarro ha volgut recordar la magnitud de la situació, explicant que des del mes de març ja hi ha hagut més de 13.000 morts per coronavirus a Catalunya, i en l’última setmana n’hi ha hagut 70 més.

En el comunicat fa èmfasi en la relaxació de la ciutadania des de l’inici de la fase de represa “tenim la sensació que hi ha casos però que la situació no és tant greu ni perillosa, això és fals”, diu Navarro.

Pel que fa a les dades, actualment l’índex de rebrot a Catalunya és alt i segons l’alcalde “hem de continuar extremant les mesures de precaució. Llagostera no és una excepció”.

Pel que fa als casos positius a Llagostera, Navarro explica que a l’inici de la fase de represa, a finals de juny, hi havia un acumulat de 64 persones que havien donat positiu i actualment ja en son 75 i hi ha un total de 666 persones sospitoses de tenir el virus.

“La taxa de rebrot a Llagostera va en augment” diu l’alcalde i recorda que “no som una illa diferent al que passa a Catalunya, estem a la mateixa situació”.

En el comunicat també destaca que “la normativa és confusa perquè es fa per territoris, però hem d’estar sempre atents a quina és la normativa”. Navarro ha volgut recordar que actualment és obligatori l’ús de la mascareta, que no es poden fer trobades de més de 10 persones i que s’ha de mantenir sempre la distància de seguretat entre individus.

Ha volgut destacar que “sota aquestes premisses l’Ajuntament està actuant, per exemple, en els actes que s’han fet aquest estiu i en els que es faran aquest mes, sempre es tenen en compte”.

D’altra banda, l’alcalde de Llagostera, ha detallat que s’ha d’actuar en contundència contra aquelles persones que no compleixen les normatives i per aquest motiu explica que “la Policia Local ja ha aplicat sancions, i així es continuarà fent. El més important és assegurar la salut pública de tots els llagosterencs”.

En el comunicat, també s’explica que de moment des de l’Ajuntament s’ha fet un protocol provisional pel que fa a les activitats esportives, mentre s’espera el protocol de la Taula d’Esports per saber com s’ha d’actuar en les diferents instal·lacions esportives, als vestidors i pel que fa al públic assistent.

Pots consultar el comunicat íntegre AQUí.

 

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS